Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008

Βοήθεια!

Ποιος μπορεί να με βοηθήσει να βάζω ενδιάμεσα στις αναρτήσεις επιλεγμένα μουσικά κομμάτια χωρίς βίντεο από τον σκληρό μου;
Υπάρχουν κάπου οδηγίες;
Αν ξέρει κάποιος ας μου πει.
Ευχαριστώ!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται απευθείας. Πρέπει να γραφτείς δωρεάν σε σελίδες όπως για παράδειγμα: www.esnips.com , www.imeem.com , www.gcast.com (υπάρχουν νομίζω και αρκετες άλλες) και να φορτώσεις εκεί τα κομμάτια από τον υπολογιστή σου. Θα δημιουργηθεί ένα player και ένας κωδικός τον οποίο θα πάρεις και θα κάνεις copy-paste σε όποιο σημείο του post σου θέλεις. Στις σελίδες αυτές μπορείς επίσης να βρεις και ήδη ανεβασμένα κομμάτια -ξένα όμως, δεν νομίζω να υπάρχουν ελληνικά- τα οποία μπορείς με τον ίδιο τρόπο να βάλεις στο blog σου και χωρίς να κάνεις λογαριασμό. Ελπίζω να βοήθησα.

Φωτεινή S είπε...

Σ' ευχαριστώ πολύ, ανώνυμε.
Ήδη, όπως ίσως είδες, έχω το palylist.com στο κάτω μέρος. Ξέρω και το gcast.com, αλλά δεν τα κατάφερα μ' αυτά. Θα προσπαθήσω και με τα esnips.com και imeem.com.
Ευχαριστώ και πάλι για την ανταπόκριση. Γιατί όμως ανώνυμος;

panagiota είπε...

Φωτεινούλα καλησπέρα.
Ελπίζω να έβγαλες άκρη,ο ανώνυμος τυγχάνει να είναι και ο δικός μου συντονιστής,η κόρη μου η Μαρία!
Δεν έχει δικό της μπλογκ αλλά ασχολείται με τα της μάμας της και έμαθε θέλοντας και μη!

Εδώ είναι για οτι θελήσεις.
Σε φιλούμε.

Φωτεινή S είπε...

Παναγιώτα μου,
σ' ευχαριστώ πολύ κι εσένα και την Μαρία. Προσπαθώ να βγάλω άκρη μ' όσα μου γράφετε. Πού θα πάει, θα το βρω κι αυτό. Άλλωστε, τα περισσότερα τα βρήκα μόνη μου, αλλά χθες μ' έπιασε μεγάλη τσαντίλα γιατί ήθελα στα 3 χρόνια του Κουγιουμτζή να βγάλω κάτι και βγήκα για βοήθεια σρην πιάτσα.
Το παλεύω!
Ευχαριστώ και πάλι
Πολλά φιλιά

κυκλάμινο είπε...

Αντε Φωτεινή μου!Θα την βρεις την άκρη εσύ! Εδώ βρήκες το κυκλάμινο! Τις μανόλιες τις είδες;
Φιλάκια και όνειρα γλυκά!

Φωτεινή S είπε...

Καλημέρα!

Αφού κάνεις εγγραφή στο www.snapdrive.net και ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σου με mail που σου στέλνουν, τον ανοίγεις και πας MAIN FOLDER.

Εκεί σου δίνει τις επιλογές ADD FILES & UPLOAD πατάς την πρώτη και εμφανίζεται ένα πινακάκι για να κάνεις αναζήτηση από τα αρχεία σου. Βρίσκεις το τραγούδι που 8ελεις πατάς ΑΝΟΙΓΜΑ στο πινακάκι και μετά UPLOAD. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: τα τραγούδια πρέπει να είναι σε μορφή mp3

Όταν ολοκληρωθεί το ανέβασμα, σου εμφανίζεται το τραγούδι και δεξιά ένα βελάκι. Μαρκάρεις το βελάκι να γίνει μπλε.

Ενδιάμεσα στο τραγούδι και στην ένδειξη MAIN FOLDER υπάρχει ένα πινακάκι με την ένδειξη SELECTED FILE ACTIONS... πατάς το μαύρο βελάκι και σου βγάζει διάφορες επιλογές.

Εσύ επιλέγεις CREATE PLAYLIST (mp3 only). Εδώ μπορείς να αλλάξεις τα χρώματα του player που θα φαίνεται στο blog. Η μεσαία επιλογή να είναι πάντα πιο σκουρόχρωμη γιατί είναι οι ενδείξεις του (όνομα τραγουδιού κλπ).

Απ' τις επιλογές κάτω από τα χρώματα να είναι μαρκαρισμένη μόνο η πρώτη που λέει: GRAPHIC EQUALIZER GRAPHICS.

Όταν επιλέξεις τα χρώματα που θέλεις πατάς PREVIEW PLAYER και σου δείχνει πως θα εμφανίζεται ο player.
Αν θες να κάνεις αλλαγή στα χρώματα πατάς ΒACK TO CUSTOMIZE PLAYER.

Αν όχι πατάς COMFIRM AND GENERATE EMBED CODE και σου εμφανίζεται ο κωδικός, το HTML του τραγουδιού το οποίο αντιγράφεις και επικολλάς στην ανάρτηση.

Εγώ δεν διαγράφω την παραπομπή στο site κάτω απ το τραγούδι, απλά αντικαθιστώ το όνομα του με μια φράση δική μου γιατί θέλω να δίνω έμφαση στο τραγούδι σχετική με το κείμενο μου. Αν όμως εσύ θες να το αφαιρέσεις, σβήσε όλη τη φράση που αναφέρεται στο τέλος και στην έχω επισυνάψει εδώ με τον τίτλο ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΟ.
Aυτό μου έστειλε Το τέρας της αμάθειας και το βάζω εδώ για όποιον άλλον θέλει βοήθεια και για μένα μην τα χάσω.
Ευχαριστώ και πάλι, Αμάλθεια.